1game-glitch.com

 

 

Hvem nogensinde har udtrykt handlet for vikingerne om deres hals, skal have ondt i flere dage. Jeg kan godt lide at læse ”mand For ære er helt død nu.” Jeg mener, de bare kom ud med en ny helt, to mere er på vej ud i år, og de lægger konstant nye våben, rustningskind og henrettelser som samt de devs, der giver liveopdateringer ugentligt. Ja, helt dedikeret spil. Dude hoste, selv når du er sund lol. vi er vant til det. Fanden, hvad en meme. Specielt DAUBENY! DAUBENY, Vis dig selv! Og ”forsigtig med det ego”. Åh, og hvordan kan vi glemme den fyr, der blev økset i ansigtet nær starten af ​​Viking-kampagnen og hele Orochi-banden. Gode ​​ting, siger jeg dig.

Hvis du bash en, der er på væggen med spydet, gør du bash og derefter en tung i en anden retning. Så en ridder, en samurai og en viking gå ind i en bar. Hvad sker der nu? Vi snakker ikke om det. 23:34 hvorfor er det, at hættekaraktererne i Ubisoft-spil altid er overmagt: O. En person skal foretage en vid, hver gang stemmeskuespilleren for varden / illidan har brugt ordet Legion NOGENSINDE. film, trailere, in-game, uanset hvilket spil.

Bravo, det var ærligt smukt. Shugokis engelsk stemme lyder som Piccolo.

Teory: Første ridder, bueskytter, der dræbte Viking, og Appolyon er den samme person

 

53:55 Jeg taler ikke japansk. XD.

 

16:15 når han siger “indlæg” men lyder som indlæg lol. Jeg har over 500 timer spillet, hvorfor ser jeg dette, godt fordi shmolty.