↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡

Shadow Warrior 2 hack generator

⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧

 

 

Undergang er langt det bedre spil. Kanonerne, niveauerne og alt andet blev designet for hånd for at give mulighed for gennembrud, nådeløs handling med en god udfordring og et højt dygtighedsloft. Shadow Warrior 2 har en meget stor vægt på tilfældig generation. Pistolen, niveauerne og fjenderne genereres alle på farten, hvilket fører til niveauer, der ikke giver mening, kanoner, der ikke rigtig fungerer, og fjender med mærkelige elementære kombinationer. Åh, og du vil bruge en masse tid i menuer og forsøge at finde de rigtige perler til at opgradere dine kanoner med. I Doom betyder en opgradering til din haglgevær vedhæftning af en granatkaster til den. I Shadow Warrior betyder opgradering af din hagle + 12% kritisk chance mod meget store fjender (ja, det er faktisk en potentiel opgradering. I alt fandt jeg, at Doom var en meget sjovere og givende oplevelse.

 

Nu tilgængelig på Xbox One, PlayStation 4 og PC. Oh yeah. Da Shadow Warrior 2 ikke får meget kærlighed Det er ikke det bedste spil, men det er et virkelig solidt "loot-spil" med virkelig sjove kanoner. Loot er for det meste modifikatorer for nævnte kanoner (nogle ændrer dem drastisk som at lade dig forvandle et hvilket som helst tungt våben til et tårn), men det fungerer godt, og det øjeblik til øjeblik gameplay føles virkelig som om du spiller Diablo (eller PoE eller hvad som helst) på en høj besvær med at indstille første person. Plottet er meget svagere end den første genstart, men der er stadig nogle øjeblikke af patos, og Wang er i seriøs tilstand meget mere regelmæssigt. Sandsynligvis et af mine foretrukne "B-Games" fra de sidste par år. Det er ikke fantastisk, men det er fantastisk. Og "gratis" er en god pris for at give det en chance. Men jeg vil sige at gå indtil et eller andet arbejde efter oplåsning af hubområdet (ved det. Hvis du ikke kan lide det efter det, vil du slet ikke lide det. Hvis du gør det, vil du sandsynligvis nyde det indtil du slår spillet.

 

Jeg har endnu ikke spillet det i nogen grad (spillede det kun et par timer, da det var gratis på GOG. Jeg burde virkelig spille det engang. Og med det første begyndte det at gå ned på en bestemt mission for mig, og efter en en masse forsøg på at løse problemet, jeg kunne aldrig komme forbi det. Men jeg vil fortsætte med at geninstallere det første spil, se om jeg stadig nyder det, og hvis jeg ikke kan få den fejl. Tak for påmindelsen. 1 1 Indsendt af 11 dage siden 1 kommentar 100% Oprioriteret Log ind eller tilmeld for at efterlade en kommentar log ind tilmelding Sorter efter niveau 1 Moderator for r / PiratedGames, taler officielt Resultat skjult for 11 dage siden Klistret kommentar Sørg for at læse den klistrede megathread, da der er en god chance det har det, du leder efter! Jeg er en bot, og denne handling blev udført automatisk. Kontakt moderatorerne af denne subreddit, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Flere indlæg fra PiratedGames-samfundet Fortsæt med at gennemsøge r / PiratedGames r / PiratedGames Velkommen til PiratedGames-subreddit, tale om piratkopierede spil og nye revner! 36. 5k medlemmer 166 Online oprettet 17. april 2015 hjælp Reddit app Reddit mønter Reddit præmie Reddit gaver Fællesskaber Topindlæg Emner om karriere presse annoncere blog Betingelser Indholdspolitik Privatlivspolitik Mod politik Reddit Inc 2020. Alle rettigheder forbeholdt.